Med hjælp fra et privathospital fik jeg flotte bryster

Med hjælp fra et privathospital fik jeg flotte bryster

Er du en af de mange piger eller kvinder, der har overvejet større bryster med plastikkirurgi? Det var jeg. Faktisk tror jeg, at alle kvinder på et eller andet tidspunkt har drømt om større, rundere, fastere eller bare mere symmetriske bryster. Brysterne er virkelig en feminin ting, et symbol på kvindelighed, og det er nok derfor, så mange af os bekymrer os om, hvordan vores ser ud. Det er også en ting, der bliver talt om meget kvinder imellem – hvem der har store bryster, flotte bryster osv. Så det er altså en ting, der hurtigt kan komme til at fylde meget. Og det er nok derfor, der er så mange, der er tiltrukket af tanken om at kunne ændre deres brysters form eller størrelse ved hjælp af plastikkirurgi.

Jeg har altid drømt om større bryster

Det er svært at sige, hvad der er så attraktivt ved store bryster. Men det er bare flot, det er sexet, og det er kvindeligt. Lige siden jeg var lille, har jeg kigget misundeligt efter de piger, der var givet en god portion fra naturens side. Min mor har heller ikke store bryster, så jeg vidste godt, at jeg nok heller ikke ville få det. Men det klæder hende bedre end mig, synes jeg. Hun er ikke så høj og er mere spinkelt bygget end jeg, så egentlig tror jeg, det ville se tosset ud med store bryster til hende. En del af det med bryster er jo også, at de helst skal passe til resten af kroppen. Men af bygning ligner jeg mere min far – jeg er højere end gennemsnittet og ret bredskuldret. Derfor så det ud, som om jeg manglede noget, da mine bryster var små. Derfor har jeg altid drømt om større bryster – og derfor valgte jeg at få dem lavet.

Blandede reaktioner på min beslutning

Da jeg endelig havde taget beslutningen, fandt jeg ret hurtigt ud af, at det var det rigtige. Jeg blev glad, hver gang jeg tænkte på det. Min kæreste havde heller ikke noget imod det. Ikke kun fordi det gav ham mere at holde om, men også fordi det er vigtigt for ham, at jeg hviler i mig selv og er glad for min krop. Det samme sagde mange af mine veninder, der vidste, at det var noget, jeg havde tænkt over længe. Det var faktisk mine forældre, der var den største udfordring. Ikke fordi de ikke ville have, jeg skulle være glade, men fordi de var bange for selve operationen. Der er jo altid nogle risici ved at lægge sig under kniven, og de var bange for, at jeg ville ende med et dårligt resultat, som jeg ville blive ked af.

Jeg undersøgte mine muligheder grundigt

Det var svært at overtale dem. Men jeg var overbevist om, at det ikke er så farligt, som de troede. Ganske vist er der nogle plastikoperationer, der går galt, men sådan er det jo med næsten alle former for operationer. Så mens jeg alligevel sparede op, brugte jeg nogle timer på at researche og undersøge de mange muligheder. Det viser sig, at der er langt flere klinikker, der tilbyder plastikkirurgi og brystforstørrelser, end jeg vidste! Jeg fik også læst en masse klager og set billeder af bryster, der var gået helt galt. Og jeg må indrømme, at jeg også selv blev en smule skræmt. Mine bryster var jo pæne nok, som de var, så det kunne jo i princippet blive meget værre. Flere gange var jeg i tvivl, men til sidst tog jeg den endelige beslutning. Og det accepterede mine forældre også, da de vidste, at den var gennemtænkt.

Et privathospital virkede som den bedste løsning

Som sagt var der mange muligheder at vælge imellem, og jeg kiggede på flere af dem. Som udgangspunkt var det vigtigt for mig, at der ikke var nogen dårlige anmeldelser eller omtale. Jeg skar også de billigste tilbud fra. Især dem der var meget billigere end alt andet, for det var et klart signal til mig om, at noget ikke var, som det skulle være. Det var også vigtigt for mig, at det var et sted, der havde erfaring. Derfor endte det med, at Nygart Privathospital virkede til at være den bedste løsning for mig. De havde en pris, der virkede fair, samtidig med at de har utroligt meget erfaring. Faktisk udfører de op til 1000 brystforstørrende operationer om året – og hvis det ikke er en garanti for, at de ved, hvad de laver, så ved jeg ikke hvad er.

Et trygt forløb med Nygart

Det endte med, at jeg valgte Nygart privathospital til at lave mine bryster. Og lige fra start følte jeg mig i trygge hænder. Det er nemlig tydeligt, at de ved, hvad de laver, og at de har gjort det før, samtidig med at de tager udgangspunkt i den enkelte patient. Jeg fik meget rådgivning og vejledning omkring størrelse, implantater osv., så jeg vidste præcis, hvad jeg gik ind til. Jeg kunne også mærke, at den ro smittede af på mine forældre. Fra start til slut var det et trygt forløb, hvor jeg følte mig sikker på, at jeg ville få et resultat lige efter mit hoved – og det gjorde jeg også.

Mine bryster er præcis, som jeg vil have dem

Det er virkelig et privilegie at få lov at ændre den ting ved sin krop, som man ikke er tilfreds med. Det er ikke mange, der får den mulighed. Og jeg er også utroligt lykkelig for, at jeg fik taget beslutningen. Selvom jeg har en kæreste, betyder det meget for mig, at fyrene ser mere efter mig, end de gjorde før. Jeg kan gå i stramme bluser uden at ligne en svømmer. Og jeg kan føle mig sexet, når jeg går rundt i undertøj. Jeg er utroligt glad for størrelsen, og jeg synes også, at de har fået en ret naturlig form. Jeg har efterfølgende været til kontrol på privathospitalet, hvor jeg fik af vide, at alt er, som det skal være. Alt i alt er jeg altså utroligt tilfreds med de bryster, jeg fik lavet på privathospitalet.