HTML 5 bannere

HTML5-bannere er en annoncetype, der, som navnet antyder, benytter sig af HTML5.

Kort fortalt er HTML et kodesprog, som udgør de byggesten, som hjemmesider er bygget af. HTML5 er den nyeste generation inden for HTML og giver ny muligheder inden for arbejde med lyd og video.

Dette giver mange muligheder, når man skal lave et animeret banner, og derfor er bannere i HTML 5 på det seneste blevet den foretrukne bannertype for mange, når kreativitet og interaktivitet er essentielt. Som nævnt giver HTML5 mulighed for at lave mere avancerede og interaktive bannere med både video og lyd, hvilket kan føre til, at flere modtagere vælger at klikke på netop jeres banner.

Selv i tilfælde hvor modtageren ikke klikker på banneret, giver et HTML5-banner dog mulighed for at levere forholdsvis lange og mere komplekse budskaber i forhold til andre bannertyper. Derudover er der mulighed for at vise jeres kreativitet samt skabe eller støtte op om jeres brand.

I forhold til andre bannertyper kræve et animeret banner i HTML5 dog også mere af afsenderen. Skal der produceres lyd og video til banneret, eller har I eksisterende materiale, som kan bruges til banneret? Uanset hvad kræves en del arbejde.

Vi har stor erfaring med at lave flotte og avancerede bannere i HTML5. Samtidig kan vi rådgive om, hvilke elementer og udtryk der passer bedst til netop jeres kampagner.

Udfyld denne formular og bliv kontaktet med et tilbud - helt uforpligtende.