Videobannere

Videobanneres popularitet har været stærkt stigende gennem de seneste år. Med god grund. Mange undersøgelser har vist, at man opnår et større afkast på videobannere i forhold til eksempelvis statiske bannere. Dette skyldes blandt andet, at man ved brug af veldesignede videobannere kan skille sig ud fra mængden.

Videobanneres interaktive karakter giver mulighed for at afsenderen kan arbejde med mere komplekse budskaber og skabe en kommunikation, der fremhæver kreativitet og professionalisme omkring virksomhedens brand eller produkt.

Der er desuden mange forskellige former for videobannere. Videobannere med autoplay vil automatisk starte afspilning af video så snart banneret vises.

Videobannere kan dog også laves interaktive, så de eksempelvis aktiveres, når musen føres hen over annoncen.

Når man skal udarbejde et videobanner, vil det naturligvis kræve mere arbejde af afsenderen. Der skal produceres videoindhold til bannerne, og derudover skal der kodes i HTML5. Videobannere kan med fordel kombineres med andre elementer. Både statiske elementer som tekst og billeder, men også interaktive elementer såsom gallerier og animationer.

Vi har stor erfaring med at udarbejde videobannere. Derfor kan vi tilbyde kyndig hjælp og vejledning med at skræddersy videobannere, der passer til netop jeres formål og budskab.

Udfyld formularen nedenfor for at blive kontaktet med et uforpligtende tilbud