Bannere til Google display

Når man gerne vil benytte bannerannoncer i sin markedsføring, er det svært at komme uden om Google Displaynetværket.

Google Displaynetværk består af mere end 2 millioner hjemmesider, apps og videoer, hvor annoncer kan vises. 

Google Displaynetværket giver både mulighed for at annoncere med statiske eller animerede annoncer. Samtidig er det en stor fordel, at annonceringen kan målrettes ganske nøje gennem en række parametre, så den ønskede målgruppe rammes.

For at få et banner vist på Googles Displaynetværk, skal banneret leve op til en række krav fra Google. Dette drejer sig blandt andet om format på filtypen samt størrelsen på banneret. Disse krav afhænger af den specifikke annonce, så det er vigtigt, at man kender krav til format og størrelse, inden man går i gang med at udarbejde en bannerannonce til Google Displaynetværk.

Ønsker I hjælp eller sparring til bannerannoncer på Google, så står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med bannerannoncer på Google og kan udarbejde bannere, der sikrer, at I får størst muligt afkast på jeres annoncer.

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet med et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe med jeres bannerannoncering på Google Displaynetværk. Det er helt uforpligtende.