Animerede bannere

Animerede bannere er en bannertype, hvor grafikken bevæger sig, eller banneret skifter mellem flere forskellige billeder. Vi er alle utvivlsomt stødt på dem, når vi bevæger os rundt på internettet. De kan have forskellige former og størrelse, men fælles for dem er altså, at der er tale om bannere, der benytter animation til at levere budskaber. Rent teknisk kan animerede bannere laves i forskellige formater. Blandt de mest populære er GIF og HTML5.

Animerede bannere kan bruges til at skille sig ud fra mængden. Vi bliver automatisk draget af bevægelse, så derfor vil et animeret banner alt andet lige have nemmere ved at fange modtagerens opmærksomhed. Det kan dog være en balancegang at finde det rette niveau for animation og farver, da et for støjende udtryk kan have modsat effekt af det ønskede.

Et godt designet, animeret banner vil få modtageren til at huske dit budskab og dit brand. Hvor statiske bannere viser et statisk billede/design, har man med animerede bannere mulighed for at gøre annonceringen mere spændende og levere mere komplekse budskaber.

Selvom det er blevet forholdsvis simpelt at udarbejde animerede bannere, stiller det alt andet lige også større krav kreativiteten og kræver en smule mere arbejde. Omvendt har man som nævnt mulighed for at levere et mere komplekst budskab og give brand eller produkt en flot og professionel fremtoning.

Uanset hvilken type animeret banner, der passer til jeres behov, står vi klar til at hjælpe med produktionen af jeres animerede banner. Vi kan også vejlede og rådgive baseret på hvilken type kampagne, banneret skal bruges til. Vores store erfaring med animerede bannere betyder nemlig, at vi kan designe flotte og professionelle bannere i tråd med det ønskede budskab.

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, hvis I ønsker at blive kontaktet med henblik på et uforpligtende tilbud på designet af dit næste animerede banner.