Anmeldelse af Pokershop.dk

Anmeldelse af Pokershop.dk

I dag vil jeg gerne anmelde en webshop, der bugner af alt til poker. Det er med andre ord www.pokershop.dk, jeg gerne vil lave en anmeldelse af, og jeg har selv handlet hos shoppen et par gange, hvor jeg blandt andet har købt poker bøger og poker chips.

Mit første indtryk og første bestilling

Jeg fandt faktisk frem til webshoppen gennem en anbefaling fra en bekendt, og allerede fra første besøg kunne jeg se, at der var tale af pokerudstyr af høj kvalitet. Når man som jeg har spillet poker i en del år efterhånden, kan man hurtigt kende forskel på kvaliteten af varerne, og da jeg stod og skulle bruge nogle nye poker chips, besluttede jeg mig for at prøve det af, og jeg blev hurtigt meget overrasket over at se det store og spændende udvalg! Normalt støder man kun på de klassiske poker chips, men Pokershop har altså et rigtigt stort udvalg af en masse forskellige slags. Jeg havde det lidt ligesom et barn i en slikbutik, og jeg kunne næsten ikke beslutte mig for, hvilke jeg skulle vælge, for jeg ville gerne have dem alle sammen, men til sidst valgte jeg et par forskellige ud for at se, om kvaliteten nu også var så god som først antaget.

poker bøger

Et par dage efter min bestilling var afgivet, modtog jeg en pakke med posten med mine poker chips, og jeg var naturligvis meget nysgerrig. Kvaliteten var præcis, som jeg havde regnet med, og de forskellige chips så ud i virkeligheden, som de gjorde på billedet, så jeg var bestemt en tilfreds kunde.

Flere bestillinger siden da

Siden da har jeg efterhånden bestilt en masse forskelligt derfra, men seneste skud fra stammen var et par poker bøger, som jeg skulle forære en kammerat i gave, og nu hvor jeg har afgivet flere bestillinger hos shoppen må jeg sige, at uanset om man skal bruge poker bøger, poker chips eller andet poker udstyr, så kan Pokershop varmt anbefales! Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg handler der, det er helt sikkert.