At købe træpiller fra Tyskland kan varmt anbefales

At købe træpiller fra Tyskland kan varmt anbefales

I takt med den tårnhøje varmeregning jeg fik sidste vinter, besluttede jeg mig for nogle måneder siden at fyre med træpiller i stedet for at bruge elvarmen for at spare nogle penge, og det må man sige, at jeg har gjort! Jeg køber nemlig mine træpiller fra Tyskland, og der betaler man kun 7 % i moms, mens man herhjemme betaler hele 25 %.

Det vil sige, at hvis man køber en vare til 1000 kr. ex moms, så skal man i Tyskland lægge 70 kroner oveni, mens man i Danmark skal betale 250 kr. oveni prisen. Køber man træpiller fra Tyskland, er det altså tydeligt, at der kan være store besparelser at hente, og det har jeg som bekendt selv oplevet.

Kvalitetstræpiller til tyske priser

I Danmark er vi kendt for vores kvalitetsprodukter, og sammenholdt med de meget lave priser skulle man tro, at træpillerne fra Tyskland ikke er af samme høje kvalitet som de danske, men det er langt fra sandheden.

German Pallets er nemlig kendt for at levere træpiller af høj kvalitet, og pga. den tyske moms kan de altså sælges relativt billigt i forhold til danske priser, så bor du tæt på den dansk-tyske grænse, kan jeg varmt anbefale dig at købe dine træpiller fra Tyskland.