At købe træpiller fra Tyskland kan varmt anbefales

I takt med den tårnhøje varmeregning jeg fik sidste vinter, besluttede jeg mig for nogle måneder siden at fyre med træpiller i stedet for at bruge elvarmen for at spare nogle penge, og det må man sige, at jeg har gjort! Jeg køber nemlig mine træpiller fra Tyskland, og der betaler man kun 7 % i moms, mens man herhjemme betaler hele 25 %.

Det vil sige, at hvis man køber en vare til 1000 kr. ex moms, så skal man i Tyskland lægge 70 kroner oveni, mens man i Danmark skal betale 250 kr. oveni prisen. Køber man træpiller fra Tyskland, er det altså tydeligt, at der kan være store besparelser at hente, og det har jeg som bekendt selv oplevet.

Kvalitetstræpiller til tyske priser

I Danmark er vi kendt for vores kvalitetsprodukter, og sammenholdt med de meget lave priser skulle man tro, at træpillerne fra Tyskland ikke er af samme høje kvalitet som de danske, men det er langt fra sandheden.

German Pallets er nemlig kendt for at levere træpiller af høj kvalitet, og pga. den tyske moms kan de altså sælges relativt billigt i forhold til danske priser, så bor du tæt på den dansk-tyske grænse, kan jeg varmt anbefale dig at købe dine træpiller fra Tyskland.

 

2 betragtning angående “At købe træpiller fra Tyskland kan varmt anbefales”

  1. Hej,
    Det lyder da bestemt som om, at det har være en rigtig god investering for dig at købe dine træpiller fra Tyskland, men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor lang tid der går, fra man har bestilt træpillerne, til de kan afhentes?

  2. Hej Anders, jeg tillader mig at svare på din besked, eftersom bloggeren ikke selv har været aktiv 🙂
    Det varierer selvfølgelig fra forhandler til forhandler, hvor lang tid der går, fra træpillerne er bestilt, til de kan afhentes i Tyskland, men der plejer ikke at gå ret lang tid (her snakker vi dage), da man sådan set kun bestiller træpillerne for at være sikker på, at de er på lager, så man ikke kører forgæves. Når du bestiller træpillerne, vil du dog få at vide, hvornår de kan afhentes, og du kan også bestille en fragtmand og få ham til at hente dem og bringe dem til dig, hvis du ikke selv har mulighed for at tage til Tyskland.
    Du skal dog være opmærksom på, at der kan være perioder, hvor træpillerne simpelthen bliver revet væk, fordi de tysker priser er så lave, og derfor vil der forekommer en længere leveringstid så at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *