Kursus i bogholderi hos Supplement A/S

For nogle måneder siden blev jeg flyttet over til vores bogholderiafdeling, fordi der ikke længere var arbejdsopgaver at lave i den afdeling, jeg sad i før. Det var jeg faktisk meget glad for, for jeg elsker at lære nyt og i det hele taget at beskæftige mig med nogle ting, jeg ikke plejer, især i arbejdslivet. Det eneste problem i den forbindelse var bare, at jeg aldrig har været på så meget som et regnskabskursus, så jeg måtte af sted på et kursus i bogholderi.

På min arbejdsplads er der rigtig gode muligheder for efteruddannelse, og vi får løbende tilbud om at komme på forskellige kurser, hvilket jeg altid benytter mig af. Denne gang skulle jeg på et regnskabskursus hos Supplement, nærmere betegnet et kursus i bogholderi, da det jo er den funktion, jeg sidder med nu, og det vil jeg gerne give jer en anmeldelse af.

Kurset blev som sagt udbudt af Supplement, som udbyder en masse forskellige kurser, heriblandt mange forskellige regnskabskurser. Kurset i bogholderi, som jeg var på, blev afholdt over to dage, hvor der både var kursusmaterialer og frokost inkluderet i prisen, hvilket jeg syntes var en meget god service.

På kurset havde vi en rigtig dygtig instruktør. Han formåede at gennemgå de forskellige emner på en måde, så de var til at forstå for selv den mest uerfarne bogholder som mig, og det er jo ret vigtigt, når nu man deltager på et kursus, som netop henvender sig til nogle, der er begyndere i faget.

Kurset i bogholderi blev afholdt i Kgs. Lyngby, hvilket var dejligt tæt på min adresse, så det kunne ikke være nemmere at komme derhen. På kurset kom vi som sagt igennem mange forskellige emner, herunder debit og kredit, kontoplan, bilag og regnskab samt afstemning og kontrol og så en kort gennemgang om moms, løn og skat.

kursus i bogholderi

Alt i alt var det et super spændende kursus, og jeg har virkelig lært meget inden for bogholderi, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Det er i hvert fald ikke det eneste regnskabskursus, jeg har tænkt mig at deltage i hos Supplement. De kan varmt anbefales, og det samme kan det omtalte kursus i bogholderi, hvis du ligesom mig er nybegynder i faget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *