Gør hverdagen nemmere med en frokostordning

Gør hverdagen nemmere med en frokostordning

Hvis du ikke gider bruge tid på at smøre madpakker og samtidigt gerne vil pifte hverdagsmåltiderne lidt op, så kan en frokostordning være den rette løsning. En frokostordning kan lette dagligdagen for medarbejderne, da de ikke skal bekymre sig om at forberede frokosten hjemmefra. Derudover er det også en nem måde at få et delikat måltid med masser af næring.

Hvis I føler jer fristet på arbejdspladsen, behøver det faktisk ikke være ret bøvlet at finde det rette køkken, som kan efterleve jeres behov til en frokostordning. Frokostudbyderen Frokostordninger.dk har udarbejdet et forretningskoncept, som gør det nemt for dig på den anden side at bestille frokost. Firmaet har samarbejdsaftaler med et stort udvalg af køkkener, som alle er valgt ud fra, at de skal have rigtig høj kundetilfredshed. Du kan altså være sikker på kun at blive tilbudt frokostordninger, som har et godt ry og som lever op til høje krav til både mad og kundeservice.

Hvordan gør du i praksis?

I praksis skal du som kunde blot besøge Frokostordninger.dk’s hjemmeside. Her skal du udfylde en formular, hvori du beskriver, hvor mange kuverter det drejer sig om, og hvad jeres ønsker til en frokostordning består af. Indtast information om, hvornår du helst vil kontaktes, og så har du faktisk gjort dit. Frokostordninger.dk sørger for at indhente de bedste tilbud, som du ikke finder billigere selv. Det kan de netop på grund af samarbejdsaftalerne. Du skal blot vente på at modtage de tre tilbud eller blive ringet op, og så kan I frit vælge, hvis det lyder fristende.

Frokostordninger.dk ApS er en del af Frokostkonsulenten ApS, og hvis du tjekker anmeldelserne ud, er der ikke nogen tvivl. Rigtig høj tilfredshed og et stort fokus på kunden er nøgleord, der kendetegner virksomheden.

Som virksomhed kan det være svært at udpege, hvilke områder man skal fokusere på for at sikre glade medarbejdere. Frokostordningen er ét sted, som ledelsen med fordel kan tage til revidering. Ikke bare er det et lækkert personalegode, det skaber også forudsætninger for et godt socialt fællesskab. Alle samles pludselig om ét punkt, og uden bekymringer om egne madpakker, kan energien bruges på at snakke med sine kollegaer.