Kør selv ferie i USA – en uforglemmelig rejse

Selvom det snart er juleferie, og langt de fleste danskere lige nu tænker på, hvad de skal lave i juleferien, er det på den anden side ved at være tid at bestille sommerferien, hvis man gerne vil være i god tid og spare nogle penge. Derfor vil jeg gerne fortælle om min sommerferie sidste år, som var en kør selv ferie i USA, og den kan helt klart anbefales, hvis man drømmer om at opleve USA, som en almindelig amerikaner hver dag gør det.

Jeg var som sagt på kør selv ferie i USA sidste sommer, og rejsen var bestilt gennem rejsebureauet Profil Rejser, som jeg faktisk har brugt flere gange i forbindelse med forskellige rejser, jeg har været på. De tilbyder nemlig et stort udvalg af forskellige rejser, hvad enten man vil på kør selv ferie i USA eller på en temarejse til Grønland.

Kør selv ferien i USA bestilte jeg sammen med et par venner, og ingen af os havde nogensinde været i USA før, og da vi havde et ønske om at se og opleve så meget som muligt på de få uger, vi var af sted på, valgte vi at bestille en pakkerejse gennem Profil Rejser. Vi valgte den rejse, der hedder ”Vestlige USA – Californien og Las Vegas”, som du kan finde her.

$name

Vores kør selv ferie startede i Los Angeles, hvor vores på forhånd lejede bil holdt, og herfra kørte vi så til San Diego, Palm Springs, Las Vegas, Death Valley, San Francisco, Santa Barbara for så at afslutte ferien i Los Angeles, hvor vi tog flyet hjem. Det skal lige siges, at Profil Rejser både sørgede for flybilletter, billeje, overnatning på hoteller samt en nøje udført rutevejledning og guidebog.

Jeg kan helt klart anbefale andre at tage på kør selv ferie i USA. Vi fik godt nok set og oplevet meget på 14 dage, og jeg er overbevist om, at det ikke er sidste gang, jeg tager på kør selv ferie i USA!

1 betragtning angående “Kør selv ferie i USA – en uforglemmelig rejse”

  1. Det lyder da som om, at I har haft en rigtig god kør selv ferie i USA. Mine kammerater og jeg har selv overvejet at tage på sådan en ferie, men vi har haft svært ved at finde et rejsebureau, der udbød disse rejser, men vi vil helt bestemt prøve at kontakte Profil Rejser og høre, om de måske kan hjælpe os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *