Drikkevandskølere

Drikkevandskølere hører typisk kontorer til men kan være mindst lige så praktiske og brugbare i hjemmet. Det har min familie og jeg erfaret, efter at have installeret en af slagsen i vores køkken.

Fidusen er, at drikkevandskølere sørger for at levere en konstant forsyning af friskt og køligt vand, så man ikke for eksempel skal huske på at stille en flaske vand i køleskabet hver aften eller stå og vente ved vandhanen i 5 minutter, fordi vandet lige skal nå at køle ned.

Selv valgte vi en model fra Qooler, der er producent af både drikkevandskølere og dertilhørende tilbehør som for eksempel rensekits. Den ses på billedet nedenfor og indeholder desuden også et fadølsanlæg:

Drikkevandskølere fra Qooler

Netop fadølsanlægget var vigtigt for min søn, som indimellem holder små fester herhjemme. Det betyder nemlig, at han slipper for at skulle indkøbe rammer af øl flere uger i forvejen og i stedet bare kan benytte det indbyggede anlæg i drikkevandskøleren.

Til rensningsformål har vi tilkøbt dette rensekit, som ses på billedet nedenfor:

Drikkevandskølere fra Qooler

Derudover kan kun siges, at maskinen både er nem at installere og bruge. Den virker fortræffeligt og har faktisk betydet mere i vores hverdag, end vi umiddelbart havde regnet med. Faktisk har den endda motiveret os til at drikke mere vand, hvilket kun kan siges at være en bonus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *