En computertaske i læder fra Droma.com

Jeg købte for nylig en computertaske i læder fra webshoppen Droma.com, og efter at have brugt den i et par uger er jeg nu klar med en anmeldelse.

Først og fremmest synes jeg, at det er vigtigt at understrege, at jeg valgte denne computertaske, fordi jeg sjældent har andet end min bærbare computer med mig og derfor var på udkig efter en computertaske, der helt kunne erstatte en større taske. Det har nemlig haft en stor indflydelse på mit valg, der i sidste ende faldt på den viste taske med både hank og justerbar skulderrem.

Dernæst synes jeg, at tasken fortjener ros for sin holdbarhed. Læder er som bekendt et meget slidstærkt materiale, og det er derfor et stort plus, at tasken er produceret i netop læder. Med den rette beskyttelse betyder det nemlig, at den tåler både vind og vejr og endda kan holde til et par knubs.

En anden stor fordel ved denne taske er, at den har plads til også at indeholde andet end bare computeren. Der er endda en lynlås i bunden, der giver mulighed for at udvide tasken. Derudover er der to udvendige rum på hver side og et indvendigt til for eksempel kort eller eventuelt en mobiltelefon.

Er man på udkig efter en både rummelig og solid computertaske i læder, er denne model fra Droma.com derfor et godt bud:

Computertaske i læder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *