Chai Latte – den perfekte varme kop

Vi har længe kunne nyde en Chai Latte på de danske cafeer og nu er det så heldigt, at man også kan lave sin egen autentiske Chai Latte i hjemmet. David Rio Chai Latte er ikke mindre end en fantastisk smagsoplevelse, som fuldt ud måler sig med den Chai Latte vi kender fra cafeerne.

De varmende og søde krydderier fra Indien blandet sammen med sort eller grøn te er et dejligt alternativ til den traditionelle kaffe, og Chai Latte kan nydes hele døgnet. David Rio Chai Latte har både varianter med og uden koffein, så hvis man er sensitiv overfor koffeins indvirkning på søvnen, så kan man altså stadig nyde sin Chai Latte fra David Rio om aftenen. Prøv f.eks. den skønne variant med vanilje – den er skøn og sød og helt uimodståelig.

David Rio Chai LatteUdover den fantastiske David Rio Chai Latte smagsoplevelse, så er dåserne også bare så sindssyg fine, og mange gemmer dem da også efter de er tømt og bruger dem til opbevaring eller blot til dekoration på køkkenhylderne.

Jeg elsker at byde mine gæster på David Rio Chai Latte hjemme hos mig – så sparer vi pengene på cafe- turen uden at miste den dejlige smagsoplevelse som en ægte Chai Latte er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *