Youngblood Mineral Foundation

”Youngblood Mineral Foundation” fra amerikanske Youngblood har været meget omtalt og fået mange rosende ord med på vejen fra de glade og tilfredse brugere. Blandt andet er den, som meget af Youngbloods make-up, blevet rost for udelukkende at bestå af naturlige mineraler.

Jeg har i den seneste måned prøvet Youngblood Mineral Foundation af på egen hud og er nu klar med en anmeldelse af produktet. Først og fremmest vil jeg dog gøre opmærksom på, at det bliver endnu en af de velkendte hype-anmeldelser, for Youngblood Mineral Foundation fortjener hvert eneste rosende ord, som den har fået.

Foundationen har for det første en fantastisk blød og lækker konsistens, som du allerede mærker, når du for første gang stikker fingeren i bøtten. Den er utroligt nem at arbejde med og lægger sig på huden uden bemærkelsesværdige ujævnheder. Derudover giver den endda en meget diskret glød, der gør huden både sund og frisk at se på.

Mest imponerende er det dog, at foundationen (blandt andet på grund af sine 100 % naturlige ingredienser) tillader huden at ”ånde” frit i de 7-8 timer, som den efter min erfaring holder i.

Youngblood Mineral Foundation skal derfor have en stor opadvendt tommelfinger herfra, for den har fuldt ud fortjent al den ros, som den har fået!

 

Youngblood Mineral Foundation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *