Teknik nørden får nyt legetøj: Lasertoner til sin Canon Printer

Der er ikke noget bedre for en teknik nørd end at få nye gadgets. Alt hvad man kan klassificere som smart, sjovt og drengeagtigt er lige mig. Elektronik i alle afskygninger er det jeg synes er sjovest at beskæftige mig med, når jeg har fri. Jeg gider dog ikke læse alle de der brugsanvisninger. Jeg kan nemlig bedre lide selv at sidde og arbejde med det, så på den måde bliver bekendt med, hvad det pågældende apparat kan.

Jeg elsker bare elektronik mv.

Min interesse for elektronik spænder vidt. Det kan være udstyr til min mountainbike, det kan være gps, det kan være kameraer, ja det kan sågar være udstyr til min fede printer. Sidste juleaften fik jeg den fedeste Canon printer med tilhørende Canon lasertoner. Jeg fik også en slags cykel computer, men i dag vil jeg bruge lidt tid på at fortælle jer om den her Canon printer med sin canon lasertoner.

Jeg ønskede mig faktisk en printer

Hvorfor havde jeg overhovedet ønsket mig sådan en printer, kan man måske spørge sig om. Men det er der faktisk en god grund til. Jeg er nemlig selvstændig og har derfor et hjemmekontor, hvorfra jeg laver fakturaer etc. Det er derfor vigtigt at man har en god printer og en god lasertoner, så det man sender ud ser præsentabelt og professionelt ud.

Jeg havde fået den her canon lasertoner anbefalet, og selvfølgelig også printeren af en rigtig god kammerat, som selv havde fået den året forinden. Han ved, hvor meget jeg går op i kvalitet, og derfor havde han fortalt min familie, at det var lige den her Canon laserprinter, som jeg skulle have til mit hjemmekontor. Kvalitet og pris hænger altså tit sammen, når der er tale om elektronik, har jeg erfaret. Dermed mener jeg ikke, at man ikke skal lede efter gode tilbud, som kan gøre det billigere at købe elektronik.

Bedste pris på markedet

Sådan en som mig elsker at lede efter gode tilbud, så da jeg åbnede min kasse med den nye canon printer og canon lasertoner, kiggede jeg straks over på resten af familien, som nærmest sagde i kor: ja, vi har kigget på alle de priser, der var på den her printer, og det var den billigste, vi kunne finde. Så smilede jeg selvfølgelig – de kender mig for godt.

Jeg må så sige, at min gode kammerat havde helt ret. Det er den bedste printer, som jeg til dags dato har prøvet. Det går lynhurtigt, farverne er knivskarpe og der er i det hele taget ikke en finger at sætte på den og lasertoneren. Jeg er SÅ tilfreds, og jeg har tænkt mig at fortælle alle om det her fantastiske sted, hvor man faktisk kan købe alt i printere og printer udstyr.

Så hip hurra for min nye Canon Lasertoner til min spritnye Canon printer.canon lasertoner

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *