Min tandlæge i Hellerup kan helt klart anbefales

Jeg har godt nok fået skrevet et par anmeldelser efterhånden, men jeg synes selv, at det er ret smart, at I kan læse om de produkter, jeg hidtil har anmeldt, så her kommer lige endnu en anmeldelse. Denne gang om min tandlæge i Hellerup.

Da jeg selv bor i Hellerup, var valget af tandlæge i Hellerup ikke et ret svært valg. I min familie har vi nemlig altid gået til tandlægen Frederick Upton Sjölin, som har klinik på Lyngbyvej i Hellerup, og det er dejlig tæt på min egen adresse. Jeg foretrækker at bo tæt på min tandlæge, for så er det også nemmere at tage af sted, når man har en aftale.

Når det så er sagt, så kunne jeg ikke finde på at skifte min tandlæge i Hellerup ud med en anden tandlæge, hvis jeg eksempelvis skulle flytte, og det er der flere grunde til. Først og fremmest så har min tandlæge i Hellerup ansat det dygtigste og sødeste personale, som altid har svar på de spørgsmål, der end måtte komme.

Derudover tilbyder min tandlæge alle former for tandbehandlinger, så uanset hvilket tandproblem man har, kan man altid ringe til tandlægen, og den slags service sætter jeg virkelig pris på!

Endeligt bruger min tandlæge i Hellerup de nyeste teknologier på markedet, herunder den nyeste laserteknologi, og personalet bliver jævnligt opdateret og uddannet inden for de nye metoder inden for tandbehandling.

Nu ved jeg godt nok ikke, hvordan det er hos andre tandlæger, da jeg har gået hos min tandlæge i Hellerup i mange år efterhånden, men kan I huske dengang tandlægerne borede i tænderne med et rigtigt bor? Det gør min tandlæge i hvert fald ikke – han bruger nemlig den nyeste laserteknologi, hvilket efter min mening er en fuldstændig uundværlig form for tandbehandling.

Min tandlæge i Hellerup kan med andre ord helt bestemt anbefales, hvis du skal skifte tandlæge. Du kan kontakte ham her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *