Tag til København og få solfilm på bilen

Jeg har i går været en tur forbi hovedstaden for at få sat solfilm på mine bilruder af Rudetoning, og jeg kan kun sige, at det har været en fantastisk positiv oplevelse.

Fra jeg afleverede bilen på værkstedet i København, følte jeg mig velinformeret og i trygge hænder. Det er tydeligt, at de ansatte på værkstedet både er meget dygtige, professionelle og erfarne indenfor påsætning af solfilm.

Solfilm i KøbenhavnJeg havde allerede på forhånd udset mig en bestemt type solfilm på Rudetonings hjemmeside, og det oplyste jeg på værkstedet i København. Det var intet problem, og de gik straks til værks! Imens de arbejdede, fik jeg lov til at vente i en særlig ventelounge, hvor jeg blandt andet kunne få mig en gratis kop kaffe i en automat. Det må man sige er god service!

Ventetiden var dog ikke så lang, og de blev hurtigt færdige – og det er endda på trods af, at jeg havde en del spørgsmål, som jeg gerne ville have svar på!

Alt i alt havde jeg en utroligt god oplevelse på værkstedet i København. Resultatet er også blevet fantastisk flot og har faktisk oversteget mine forventninger! Hvis du bor i nærheden af København og gerne vil have sat solfilm på dine bilruder, kan jeg derfor varmt anbefale Rudetoning.

1 betragtning angående “Tag til København og få solfilm på bilen”

  1. Jeg har også flere gange fået monteret solfilm hos Rudetoning i København, og mine oplevelser har været mindst lige så positive, som din. Jeg er overbevist om, at det er dem, man skal kontakte, hvis man skal have monteret solfilm. De er uden tvivl de bedste på markedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *