Skræddersyet jakkesæt fra Anne Spang

Siden jeg for første gang købte mig et skræddersyet jakkesæt, har jeg været på jagt efter det perfekte af slagsen, og med dette pragteksemplar fra Anne Spang, er jeg i hvert fald kommet et stort skridt tættere på.

Anne Spangs butik er beliggende i Holte, og herfra skaber hun smukke skræddersyede jakkesæt til både mænd og kvinder i et stort udvalg af forskellige materialer.

Den billigste løsning fås i form af enten bomuld eller polyester til hver 3.300,00 kr. for et skræddersyet jakkesæt, og den dyreste er en ”super eksklusiv uld-, silke- og kashmirblanding” til 9.900,00 kr. Til mit jakkesæt har jeg imidlertid valgt en løsning i midten af prisrangeringen i form af materialet vinter-uld til 4.800,00 kr.

Efter at have modtaget det færdige jakkesæt ca. 2 uger efter bestillingen, kan jeg med stor tilfredshed konkludere, at kvaliteten er fuldstændigt upåklagelig. Både materiale og udførsel har langt overgået mine forventninger, og mit nye jakkesæt er derfor uden tvivl allerede et af mine foretrukne.

Samtidig fortjener Anne Spang en stor ros både for den hurtige leveringstid og for den gode service, som hun har ydet hele vejen igennem forløbet.

Jeg vil derfor anbefale enhver, som eftersøger et skræddersyet jakkesæt, at kontakte Anne Spang.

Skræddersyet jakkesæt fra Anne Spang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *