Skincare: Ansigtsmaske fra JorgObé

Det kan være svært at finde rundt i de mange skincare-produkter, som findes på markedet, og ligeledes enormt svært at vurdere, hvad der egner sig til hvilken hudtype. Det kan derfor være en stor fordel at bruge diverse anmeldelser som fingerpeg.

Ét af de skincare-produkter, som på det seneste har fået massiv omtale på alverdens blognetværks, er peel-off ansigtsmasken fra JorgObé. Det er en dybderensende ansigtsmaske, som især skulle egne sig godt som skincare til uren hud med tendens til hudorme. Det er dog ikke hver gang, et ellers meget rost skincare-produkt lever op til forventningerne, hvorfor jeg besluttede mig for at teste produktet.

SkincareAnsigtsmasken kommer i en tube indeholdende 100 ml. Den er sort og har en tyk, tjæreagtig konsistens. Det betyder, at man skal være meget opmærksom på, hvor man sætter sine fingre. Hvis ikke man passer på, kan man nemlig hurtigt ende med at have sort snask i hele vasken!

Selve masken skal sidde på i 30 minutter men er ikke til gene. Når den trækkes af, gør det dog temmelig ondt, og huden bliver lidt rød bagefter. Den største fordel ved masken er dog den sorte farve – man kan nemlig virkelig se, at den har virket, når man kigger på den brugte maske og ser, hvad der sidder på!

Den skal bruges 1 gang om ugen for optimal effekt, og jeg kan derfor endnu ikke udtale mig om, hvorvidt den holder, hvad den lover. Baseret på mit ene forsøg ser det dog absolut lovende ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *