Sexshop gav mig mere lyst til min partner

Jeg har igennem længere tid været utilfreds med mit parforhold. Ikke forstået på den måde, at jeg var træt af min mand, men det var ganske trættende, at vi stort set aldrig have sex længere. Faktisk var det gået hen og blevet så grelt, at vi have sex 3-4 gang i hele det forgangne år. Faktisk var det hele meget tæt på at vælte for os begge to, netop på grund af manglen på nærvær og intimitet. Det var så i denne forbindelse, at jeg kom på den idé, at sexlegetøj kunne være en del af løsningen. Og tro mig; det blev virkelig en løsning for efter at jeg har købt par sexlegetøj, har min mand og jeg aldrig nogensinde haft så godt et sexliv med så meget intimitet, nærvær og så mange frække eksperimenter.

Sexlegetøj i alle slags farver og afskygninger

Helt konkret fandt jeg frem til en sexshop på nettet som hedder MakeLove, og selve shoppen er så behageligt designet, at man faktisk slet ikke lægger mærke til, at man er på en sexshop. Det kan jeg faktisk ret godt lide. MakeLove er ikke skummel og mørk, shoppen er mere lys og meget venlig og produktbeskrivelserne er så malende og naturlige, at man bare får lyst til at grave sig igennem hele shoppen. Jeg finder så helt konkret et vibratoræg fra Aphrodisia på MakeLove og det er sådan en lyserød anordning med en controller i lyserød, en ledning i lys farve ned til det lige så lyserøde vibrator æg. Vibratorægget bruger jeg nu sammen med min mand i mange forskellige situationer som fx til direkte klitorisstimulation, oppe i vagina og endda som vibratoræg til direkte stimulation af brystvorterne. Det kan således også bruges af mænd selvom lige præcis min mand ikke er synderligt interesseret i at prøve. Men jeg elsker vibratorægget og så elsker jeg tillige det faktum, at min mand elsker at have controlleren i sin hånd og styre vibrationerne. Det er altså meget frækt og ekstremt ophidsende, og det har fuldstændigt genstartet vores seksuelle ungdom, og det er simpelthen alle pengene værd.

Sexlegetøj til par giver nye gnister i parforholdet

Sexlegetøj til par herunder dildoer, anal plug, vibratorer og endda strap-on harness er altså noget som jeg har valgt at investere i, og det har givet vores sexliv et helt nyt løft. Det betyder, at det igen er blevet spændende at være intime for ingen af os ved med sikkerhed, hvad enten jeg eller min mand vil gøre ved hinanden. Det er ikke forkert at sige, at det har bragt uforudsigeligheden tilbage i vores parforhold som jo var blevet alt for monotont og ikke tilstedeværende. Nu er det som om, at vi er tilbage til dengang da vi mødte hinanden og hvem husker ikke den tid? Alting var så spændende og nyt og hele den oplevelse er kommet tilbage med indførslen af sexlegetøj til par. Nu sprænger der igen gnister og det umættelige i parforholdet er kommet tilbage for fuld styrke. Det er intet mindre end fantastisk og jeg kan varmt anbefaler alle, der sidder lidt fast i deres parforhold at besøge MakeLove Sexshop på nettet og købe noget spændende sexlegetøj til par.

Sexlegetøj er i dag æstetisk, funktionelt og billigt

Det gode som jeg har oplevet med MakeLove er, at alle deres produkter er billige og kvaliteten er helt i top. Fx er det min opfattelse, at de store sexshops i primært Jylland slet ikke kan være med på MakeLoves priser og det er altså fantastisk. Det gik også ret hurtigt op for mig, at sexlegetøj til par ikke nødvendigvis hænger sammen med dyre mærker som LELO, We-Vibe, Fun Factory mfl. Produkterne som jeg har købt – og fortsætter med at købe på MakeLove – er mindst lige så gode som de kendte mærkevarer. Der er bare den store fordel, at priserne hos MakeLove er så ekstremt lave. Næsten så man skulle tro at det var løgn. Det er imidlertid ikke løgn. Produkterne er superlækre og priserne er virkelig overkommelige for alle. Jeg taler ikke om tusindvis af kroner, men det derimod indenfor 19 DKK – 800 DKK cirka. Et godt eksempel er Aphrodisia vibratoren som kun koster DKK 169 på MakeLove imens priserne andre steder ligger væsentligt højere. Det er alt i alt værd af købe sit sexlegetøj hos MakeLove, hvis man skal have gang i parforholdet igen. Der er faktisk ingen grund til at købe sit sexlegetøj andre steder. Jeg er i hvert fald superglad for, at jeg har fundet MakeLove. Sexshoppen kan klart anbefales foran alle andre sexshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *