Racerbaner fra Scalextric er utrolig holdbare!

Denne anmeldelse er i en helt anden boldgade, end gårsdagens anmeldelse, som havde et mere politisk præg. I weekenden fik jeg ryddet op i kælderen, hvor jeg fandt mit gamle legetøj, heriblandt min yndlingsracerbane fra Scalextric, som jeg har mange gode minder forbundet med, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at komme med en anmeldelse a f racerbanerne fra Scalextric.

Utrolig holdbar

Først og fremmest vil jeg gerne understrege, hvor god kvalitet racerbanerne fra Scalextric er lavet af. Den selvsamme racerbane som jeg legede med, da jeg var barn, er nu overdraget til mine børn, og det er trods alt nogle år siden efterhånden, men racerbanen holder fin stand.

Det overraskede mig sådan set ikke, for jeg havde jo gemt den i kælderen for en grund, men at den alligevel har ”overlevet” så mange år i et kælderrum er alligevel en smule overraskende.

Et andet punkt herunder er, at racerbanen i øvrigt havde en unik holdbarhed, da min bror og jeg i sin tid legede med den. Uanset hvor mange gange, bilerne kørte med fuld fart direkte ind i banen, gik den ikke i stykker et eneste sted, så der skal altså en del til for at ødelægge racerbanen, og det er jeg overbevist også gælder for de andre racerbaner fra Scalextric.

Hvis du, efter at have læst denne anmeldelse, har fået lyst til at købe en af deres fabelagtige racerbaner, har jeg undersøgt sagen for dig, og de kan købes online her.

Scalextric

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *