Mine rejser til Malaysia

Så blev det tid til endnu en anmeldelse. Denne gang i en lidt anden boldgade, end det har været de sidste par indlæg. I dag skal det nemlig handle om noget så eksotisk som mine rejser til Malaysia.

Jeg elsker at rejse, og jeg har været på en hel del forskellige rejser i løbet af mit ellers relativt korte liv. Jeg bliver ofte spurgt om, hvor min bedste ferie gik til, men det kan jeg umuligt svare på. Det jeg i stedet for plejer at sige er, at Malaysia er det sted, jeg oftest vender tilbage til, og det er der flere grunde til.

Min første rejse til Malaysia var med en veninde for en del år siden. Vi rejste med Unique Travel, som jeg ikke helt ved, om I kender til, men det er et rejsebureau, jeg trofast har rejst med siden da. Det vil jeg komme mere ind på senere – tilbage til rejsen.

Vi havde en fantastisk ferie, som bestod af alt fra en traditionel badeferie til spændende udflugter som fx natsafari og inspirerende kulturbesøg – alt sammen arrangeret af Unique Travel.

Unique Travel

Unique Travel et som sagt et rejsebureau, der kan arrangere hele eller dele af dine rejser. De arrangerer som regel alle mine rejser, heriblandt mine rejser til Malaysia, og det skulle man umiddelbart tro var dyrt, men det er det faktisk ikke, fordi det er en såkaldt pakkeløsning. De har aftaler med forskellige flyselskaber og hoteller rundt omkring i verden, og det har jeg draget nytte af i fulde drag. Servicen er helt i top, og uanset om man rejser til Malaysia eller en af deres andre destinationer, så kan man altid tilpasse rejsen efter sine egne ønsker og behov.

Hvorfor jeg konstant føler et behov for at rejse til Malaysia

Jeg kan beskrive mit konstante behov for at rejse til Malaysia med ét enkelt ord; perfektion. I Malaysia er der alt, hvad hjertet begærer, og man kan som sagt opleve alt fra super lækre strande til smukke naturparker.

Jeg kan med ro og tryghed i sindet love højt og helligt, at det ikke bliver sidste gang, jeg rejser til Malaysia!

rejser til MalaysiaSe lige hvor smukt det ser ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *