En både god og praktisk palleløfter

I forbindelse med at jeg for tiden er på nippet til for første gang at kunne slå dørene op for min helt egen butik, har jeg selvfølgelig haft en hulens masse besvær med både varer og møbler, som skulle flyttes frem og tilbage. Til det formål valgte jeg at købe mig en lille palleløfter, som kunne gøre processen lidt nemmere.

Jeg valgte en (forholdsvist) lille eldrevet palleløfter af mærket Mitsubishi med en maksimal vægt på 1,3 til 2,0 ton. Det skyldes til dels, at jeg ingen erfaring har med at køre en palleløfter og derfor følte mig mest tryg ved én, som jeg kunne skubbe foran mig. En anden god grund var dog, at jeg intet ønske havde om at anskaffe mig et monstrum af en palleløfter, når de genstande, som jeg skulle have flyttet, hverken vejede flere tons eller for den sags skyld fyldte særligt meget.

PalleløfterAlligevel var jeg lidt nervøs, da jeg skulle modtage palleløfteren, fordi jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne finde ud af at betjene den. Det var der dog absolut ingen grund til! For det første var den nemlig både utroligt nem at betjene og meget lettilgængelig, og for det andet så den temmelig harmløs ud, hvilket bevirkede, at jeg ikke blev lammet af angst ved synet af den.

Den havde desuden den ekstra fordel, at dens ringe størrelse gør, at den sagtens kan stå i baglokalet uden at være til gene. Jeg kan således nemt komme til den, hvis jeg en anden gang får brug for en palleløfter til for eksempel at transportere kasser rundt på lageret, men samtidig behøver jeg ikke at gå og snuble over den. Hvis nogle af jer derude står og mangler en lille palleløfter, kan jeg derfor varmt anbefale denne model fra Mitsubishi. Den er nemlig både god og praktisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *