Min Tandlæge får topkarakterer for min fars implantat

Her kommer bare en kort lille fredags anmeldelse, som handler om min tandlæge, som har lavet et fejlfrit implantat på min far. Han havde med årene fået sig noget paradentose, og det er jo gået ud over tænderne. De sad simpelt hen mere og mere løst i munden på ham.

Min tandlæge fik tildelt jobbet, og det var min far meget glad for. Hans implantat er fuldstændig usynligt for omverdenen, og det føles fuldstændig som hans egen tand og tandrod, siger han.

Han var lidt nervøs inden, men det viste sig at være helt og aldeles overflødigt. Han kom strålende glad ud fra min tandlæge, som havde lavet arbejdet med implantatet meget professionelt. Jeg tror i øvrigt, at min tandlæge har fået en ny fast klient der. Min far var så begejstret for selve den stemning, der herskede på klinikken, lige fra han trådte ind ad døren første gang, at han helt bestem vil få lavet sine fremtidige tjek der.

Så herfra skal fredags beskeden være til min gode og dygtige tandlæge, som laver perfekt resultat hver gang. Både på mig og min familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *