En løbecykel til hjemmets yngste

Den yngste her i hjemmet, en frisk og aktiv dreng på 4, har netop fået en løbecykel i sidste uge, og han har simpelthen fået så meget glæde af den allerede!

LøbecykelHer i vintermånederne har det været utroligt svært at sørge for, at han fik sine daglige 60 minutters motion, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, fordi mange af de aktiviteter, som han deltager i, når han er i børnehave, er stillesiddende. Det kolde vejr indbyder nemlig ikke ligefrem til udendørs leg! Efter at han har fået en løbecykel, er han dog slet ikke til at holde indendørs. Han vil nemlig hele tiden ud og lege med sin løbecykel.

Det betyder, at han nu er langt mere aktiv, end han har været siden det begyndte at blive koldt udenfor. Derudover har det endda den ekstra fordel, at børn, som har været vant til at køre på løbecykel, har langt nemmere ved at lære at køre på cykel. Her i hjemmet er det planen, at han skal lære at køre på cykel, når han fylder 5. Der begynder han nemlig i skole og skal med tiden lære at cykle derover selv. Det får han nu meget lettere ved, fordi han ved hjælp af løbecyklen allerede har lært at holde balancen på to hjul. Det kan derfor kun anbefales at købe en løbecykel til hjemmets yngste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *