Livsnyderens smil har fået nyt liv

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er en livsnyder. Jeg drikker te, kaffe og rødvin ved festlige lejligheder, og da jeg fra naturens side altid har haft lidt gulere tænder end mange andre jeg kender, så kom der altså en dag, hvor jeg tænkte, at jeg måtte gøre noget for mine tænders udseende. Jeg googlede lidt rundt, og fandt hurtigt ud af, at det enten var en tandblegning eller påsætning af porcelænsfacader, der skulle hjælpe mig. Reklamerne lovede Hollywood smil, og det lød jo fantastisk ikke sandt?

Hollywood smil?porcelænsfacader

Mindre end et Hollywood smil kunne nu gøre det for mig, men jeg skulle jo lige bestemme mig for, om det skulle være porcelænsfacader eller tandblegning. Men det kommer jeg til:-)

Hvorfor er det, at vi går sådan op i vores smil? Jeg tror, det er fordi vi selv synes det er så flot, når vi ser en person med et smukt, hvidt smil. Og så er ansigtet jo det, vi møder folk med, og vi vil jo gerne se godt ud. Og grimme gule tænder er bare ikke særlig charmerende.

Tandblegning eller porcelænsfacader?

Porcelænsfacader eller ej .. Jeg vidste simpelthen ikke mine levende råd. Jeg havde nemlig ikke rigtig lyst til at få bleget tænderne, fordi jeg havde hørt, at det isner noget så frygteligt i tænderne efterfølgende. Måske jeg er lidt af en kylling, men hældte altså mest til porcelænsfacader.

På den anden side havde jeg heller ikke rigtig noget erfaring med porcelænsfacader, men det lød bare mere skånsomt for mig. Jeg kunne selvfølgelig også godt bare spare pengene, stoppe med at drikke kaffe og te og rødvin, men det ved jeg jo godt er totalt urealistisk.

Nå men beslutningen blev taget, og der blev booket tid til påsætning af porcelænsfacader, og jeg må da i den grad indrømme, at smukkere tænder har jeg da aldrig haft.

Resultatet er FANTASTISK

Jeg er lykkelig for, at jeg prioriterede det i min økonomi, og jeg har da også udelukkende fået positive tilkendegivelser på mine nye tænder. For det er det jeg føler, at jeg har fået: helt nye tænder. Mine porcelænsfacader sidder så smukt og brillerer i min mund, og jeg får bare lyst til at smile hele tiden. Går du og tvivler på, om du skal gøre det? Tvivl ikke mere. Har du penge til at få det gjort, så synes jeg du skal gøre det uden at tøve. Det betyder så meget for ens selvværd, at man kan smile uden at tænke på noget som helst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *