Bronchosan til lindring af hoste

I dag vil jeg gerne anmelde produktet Bronchosan til lindring af hoste. Årstiden taget i betragtning er det nemlig for det første noget, som jeg er sikker på, at mange derude i det ganske danske land har brug for, og for det andet er det et af de få midler til lindring af hoste, som jeg faktisk føler har virket.

Bronchosan er en væske, som indtages opblandet i vand. Til voksne anbefales en dosering på 20 dråber 4 gange om dagen, hvilket kan lyde af en del men faktisk slet ikke er det. Det er et naturlægemiddel og har en frisk smag, som dog næsten ikke bemærkes. Produktet ser sådan ud:

Bronchosan til lindring af hoste

Jeg har selv brugt det til lindring af hoste, fordi jeg en overgang led af en slem hoste med slim og ikke havde haft held med nogle af de andre produkter, som jeg har forsøgt mig med.

Bronchosan virkede til gengæld både hurtigt og effektivt, og allerede i løbet af ganske få dage kunne jeg mærke en tydelig forbedring. Faktisk er Bronchosan langt det mest effektive produkt til lindring af hoste, som jeg hidtil har benyttet. Hvis vinterkulden også har givet dig en omgang hoste, vil jeg derfor varmt anbefale dette produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *