Låsesmed på Frederiksberg kom hurtigt og lukkede mig ind

Kender du det der, når man kommer lidt for hurtigt ud af døren? Når man lige skal have de sidste ting pakket og med sig, samtidig med at man har en aftale, og uret tikker. For ikke så længe siden havde jeg en aftale med nogle veninder, om at vi skulle ud at spise sammen. Vi ville på papirøen og skulle have den sidste vandtaxa over kanalen. Men da jeg kom hjem fra arbejde, var jeg træt, så jeg besluttede at tage en lille en på øjet, inden vi skulle af sted. Og selvfølgelig vågnede jeg alt for sent, så jeg havde super travlt med at klæde om, lægge make-up og sørge for at få det hele med i tasken. Jeg nåede det! Men det var først, da jeg kom hjem igen sent på aftenen, at jeg opdagede, jeg havde glemt at få mine nøgler med…

Så måtte jeg kontakte en låsesmed på Frederiksberg

Jeg var rimelig træt og ville egentlig bare gerne ind og sove. Men jeg havde som sagt glemt mine nøgler indenfor, og min hoveddør er af den slags, der låser, når den smækker. Derfor vidste jeg jo godt, hvad klokken var slået – jeg var nødt til at kontakte en låsesmed på Frederiksberg. Heldigvis havde jeg tidligere indkodet nummeret på en i min telefon, for jeg kender mig selv. Egentlig var det kun et spørgsmål om tid, før jeg kom til at smække mig ude. Så min egen forberedelse var jeg ret glad for, da jeg stod der, så jeg ikke behøvede stå og google. Og jeg havde også været smart at vælge en låsesmed på Frederiksberg med døgnvagt, så det var ikke noget problem, at jeg ringede sent på aftenen.

Jeg fik hurtigt hjælp og en god service

Der gik overraskende kort tid, fra jeg foretog opkaldet, til der kom en låsesmed, der kunne hjælpe mig. Han var meget venlig og havde forståelse for min situation. Det tog ham kun få minutter at åbne min lås op, så jeg kunne komme ind i min lejlighed igen. Det var utroligt god service! Han nævnte også, at min lås ikke er så moderne, som man kunne ønske sig. Det betyder, at tyve nemmere kan bryde døren op, så de kan komme ind til mine ting forholdsvis hurtigt. Og det var jeg jo ikke så glad for at høre, men jeg har faktisk haft indbrud tidligere, så jeg kunne godt nikke genkendende til det. Han anbefalede mig nogle gode og nyere låse og sagde, han kunne hjælpe med at implementere de nye låse i mit hjem, hvis jeg havde behov for det.

Kan kun anbefales!

Sådan en god service er lige det, man ønsker sig, når man har været dum/uheldig nok til at smække sig ude. Det var utroligt rart, at jeg ikke behøvede at vente længe foran min hoveddør. Og jeg har nu fået udskiftet mine låse, så de er langt sværere at bryde op, og så jeg kan sove trygt om natten. Derfor kan jeg kun anbefale at gemme nummeret på en låsesmed på Frederiksberg i dag, så du også er forberedt, når uheldet er ude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *