Låsesmed på Amager hjalp hurtigt, da jeg havde brug for det

Noget, jeg har lagt mærke til, er at jeg på mine gamle dage har lettere ved at glemme ting. Det er selvfølgelig ikke noget, jeg gør med vilje, men får jeg ikke skrevet ting ned, sveder jeg dem simpelthen ud. Min familie er også begyndt at lægge mærke til det. Faktisk sagde jeg det også til min læge, men han svarede, at det ikke var noget, jeg skulle være bekymret over. Åbenbart er det sådan en ting, der kommer med alderen. Det hjælper for det meste at skrive ting ned, men nogle gange glipper det. Eksempelvis her forleden da jeg kom til at smække mig ude. Man skulle tro, man på et tidspunkt lærer, at man altid skal have en nøgle med. Vi har faktisk en ekstranøgle, som vi lægger under dørmåtten, men det havde jeg selvfølgelig også glemt… Så da jeg kom hjem med mine handleposer, kunne jeg ikke komme ind.

Jeg havde brug for hurtig hjælp fra låsesmed på Amager

Så vidt jeg husker, var det en lørdag. Min kone og pigerne var ude til et ridestævne, og jeg skulle handle ind og lave mad, til de kom hjem. Jeg havde købt en bøtte af deres yndlingsis, så jeg rigtig kunne forkæle dem, når de kom hjem. Men det må jeg sige, at jeg fortrød lidt, da jeg stod foran min hoveddør uden en nøgle. Jeg havde brug for hurtig hjælp til at komme ind, så alt maden blev ikke dårlig. Men hvad gør man, når det er weekend, og man har svært ved at få fat i en låsesmed? Jeg bor på Amager, så det er ikke ligefrem det nemmeste sted at komme til. Derfor gik jeg lidt i panik, da jeg stod der. Heldigvis havde jeg husket min telefon, så jeg forsøgte at google en låsesmed, der kunne hjælpe mig. Der kom en del forslag frem, men mit uheld havde ramt uden for deres almindelige åbningstid. Men endelig fandt jeg denne låsesmed, der har en døgnvagt service, der også dækker Amager! Da jeg først havde fundet dem, blev det klart for mig, at jeg måtte ringe til dem – så det gjorde jeg.

Utroligt god service

Og jeg må sige, at jeg modtog en utroligt god service. De sagde, at de ville være der inden for kort tid, og det var heller ikke længe, jeg måtte stå og vente foran hoveddøren. Der er mange andre ting, man hellere vil bruge sin weekend på, så det var rart, at de kom så hurtigt. Det tog dem også overraskende kort tid at åbne låsen i min dør. Selvfølgelig har de det rette værktøj og kompetencer, men de sagde alligevel, det godt kunne være, jeg skulle overveje at tyverisikre mit hus lidt bedre. Det anede jeg faktisk ikke noget om, hvordan man gør, men det kunne de også hjælpe med. De sagde, at hvis jeg havde brug for det, kunne jeg altid ringe til dem igen og aftale, at de kunne komme og hjælpe med at gøre mit hus mere modstandsdygtigt over for tyve og andre ubudne gæster. For hvis en låsesmed kan komme ind så nemt, kan andre vel også. Det må jeg sige, at det synes jeg, var en utroligt god service. Og det var også på ganske kort tid, at de både kom og fik mig indenfor igen. Isen var smeltet, men resten af mine indkøb var reddet. Derfor vil jeg sige, at jeg ikke har tænkt mig at bruge nogen anden låsesmed på Amager. For når man først har fået så god service og samtidig er dækket ind af deres tilbud om døgnvagt, er der ingen grund til at vælge noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *