Kosttilskud har øget min livskvalitet betragteligt

Jeg har aldrig levet fanatisk, men altid tænkt over, hvad jeg kom i munden og generelt synes jeg også det er vigtigt, at man tænker på miljøet og dyrevelfærd, når man vælger fødevarer.

Da jeg så for et par år siden havde en vinter, hvor jeg var syg/forkølet i næsten 4 måneder, så begyndte jeg alligevel at overveje om jeg mon skulle begynde at tage lidt kosttilskud. Som de fleste gør til at starte med, når de skal søge information om et emne de ikke ved så meget om i forvejen, så søgte jeg information på internettet om diverse kosttilskud. Det viste sig selvfølgelig at være en jungle – på den gode måde. Der er så mange spændende produkter indenfor kosttilskud at jeg besluttede mig til at gå ned i min lokale helsekost butik, for at høre dem, hvad de ville anbefale mig at starte med.

kosttilskud

Da jeg så kom derned, mødte jeg bare den sødeste ekspedient, og hun vidste bare så meget om kosttilskud. Det jeg ville var at booste mit immunforsvar, og til det sagde hun at et kraftigt vitamintilskud ville hjælpe. Derudover anbefalede hun mig at spise så lidt forarbejdet som muligt, fordi at 80 % af alle immunforsvars celler sidder i tarmen, og jo mindre man belaster tarmen med forarbejdede fødevarer des bedre for immunforsvaret. Det sidste var jo et billigt råd.

Dernæst skulle jeg tage et kosttilskud fuld af antioxidanter, som er med til at styrke kroppen immunforsvar. Det kunne både være i pille eller pulverform. Derudover drikke grønne teer og urteteer, med styrkende, udrensende og helende effekter for hele systemet.

Jeg synes jeg kunne fornemme, at hun synes det var bedst om man gav kroppen en masse sundhed via kost, men dermed ikke sagt, at man ikke kunne supplere med kosttilskud. Kosttilskud har jo den fordel, at de generelt er meget koncentrerede og derfor virker lidt hurtigere end hvis man skulle spise sig til sundhed udelukkende. Det ville nok også være svært fordi det ikke altid er så nemt at finde alle grøntsager økologisk (og ikke-økologiske varer er jo fyldt med sprøjtegiftrester etc.), så under alle omstændigheder tror jeg, at det er en god ide at tage lidt ekstra ved siden af.

En anden ting hun sagde var, at jeg skulle tage et godt fiskeolie kosttilskud for at give mine celler den bedste næring til at opbygge nye celler med. Olien smører også blodårer og led og sørger for at blodet holder sig tyndtflydende og er faktisk helt uundværlig, da de færreste spiser den fisk der skal til for at få de anbefalede mængder af essentielle omega fedtsyrer.

Kosttilskud startede min rejse mod et sundere helbred – og jeg har ikke haft en syge dag siden jeg startede med at få råd og vejledning i dette emne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *