Sådan fandt jeg mit HTC cover

Nu er det et år siden, jeg købte min HTC EVO 3D smartphone, og vi har godt nok været igennem mange ting sammen, men jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at købe lige netop den model for et år siden, men det er faktisk ikke den, jeg vil fortælle jer om i dag, men i stedet for det HTC cover, jeg har købt til selvsamme telefon.

Da EVO 3D ikke er den mest populære telefon på markedet, har jeg haft lidt svært ved at finde et fedt cover til telefonen, men det lykkedes mig til sidst. Da jeg havde opgivet håbet i de almindelige telefon-forhandlerbutikker, gik jeg hjem og søgte på nettet, da jeg havde en ide om, at udvalget på nettet var langt større, og det var det heldigvis! Jeg faldt nemlig over Unik Mobil, som er en webshop, der blandt andet forhandler et stort udvalg af forskellige covers, herunder også HTC covers til samtlige HTC-modeller.

Jeg valgte at købe et lilla plastikcover, og det gjorde jeg hovedsageligt, fordi lilla er min yndlingsfarve. Tænk at jeg fandt et HTC cover til min telefon, og så endda i min yndlingsfarve!?

HTC cover forfra

HTC coverSådan her ser mit cover ud – forfra og bagfra. Ser det ikke fedt ud? Billederne er lånt fra www.unikmobil.dk.

1 betragtning angående “Sådan fandt jeg mit HTC cover”

  1. Hej

    Nu er lilla ikke ligefrem min yndlingsfarve, men ellers er det et fedt cover 😉
    Jeg har selv handlet hos Unik Mobil et par gange før, og jeg synes virkelig, at det er en god service, man får! Jeg har dog ikke kigget på deres covers, men det kunne da være, at man fandt noget interessant. Det må jeg lige kigge på, så tak for tippet.

    Mvh. Morten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *