Flad mave med motion, sund kost og biodrain

I løbet af den kolde vinter og den skønne jule og nytårsferie var det som om, der var kommet lidt uorden i maveregionen. Altså ikke rigtig uorden men mere en følelse af oppustethed og et par kilo ekstra dog fordelt på hele kroppen.

Jeg må i gang

Jeg måtte gøre noget tænkte jeg, og løsningen lå lige for. Kostændringer, motion og en udrensningskur. Jeg har før brugt biodrains udrensningskur, når jeg lige skulle have renset lidt ud i systemet, og det har virket upåklageligt. Altså man får hurtigt den der følelse af, at være lidt lettere og flader, fordi man kommer mere på toilettet, og det er altså en fordel.

Biodrain virkede også denne gang helt efter hensigten, og samtidig med minimum 1 timbiodraines motion hver dag, så kan jeg i dag slet ikke få armene ned. Min krop er tilbage i den gode form, som den plejer at være, og det er helt sikkert også på grund af den biodrain kur jeg tog sammen med kost og motionsændringerne.

Jeg har i den her periode sørget for at undgå sukker, hurtige kulhydrater og alkohol, og i stedet for fokuseret på at spise en masse grøntsager og lyst kød og fisk. Det er den bedste måde for mig at få super med energi, og samtidig smide overflødige kilo. Biodrain bruger jeg i den første periode for lige at sætte ekstra skub i det hele. Det er altså helt vildt rart at have den flade fornemmelse igen. Vil du også have flad mave? Så læs her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *