Fik den bedste gave: Anne Marie Borlinds hudplejeserie

Jeg bliver nødt til at fortælle om de her hudprodukter, som jeg har fået af en god veninde i gave. Det drejer sig om Anne Marie Borlind produktserie, og det er altså et firma, der tager hudpleje alvorligt. Der er flere ting, der gør, at jeg har valgt at fortælle om Anne Marie Borlind her:

  1. Produkterne kommer i hele serier, så man vælger den serie, der er bedst til ens egen hud
  2. Der bliver ikke foretaget dyreforsøg ved fremstillingen
  3. Der er også en linje til mænd
  4. Der er også skønne sminke produkter
  5. Resultatet er rigtig godt – dejlig blød hud med masser af fugt. Jeg kan virkelig se forskel.
  6. Udelukkende naturlige ingredienser – så de kan også bruges af allergikere

Jeg ved godt, at hudpleje er en meget personlig sag, og at nogen kan lide et, og andre kan lide noget andet. Men vi er alle vilde med de her produkter i vores veninde gruppe. Det er heldigvis nemt at købe Anne Marie Borlind i Danmark. Her på siden kan man læse, se og købe de skønne Anne Marie Borlind produkter.

Jeg har lidt tør hud især her om vinteren, og det er blevet væsentligt bedre end tidligere. Jeg har prøvet mange forskellige creme typer, og det her er den, der passer mig allerbedst.

anne marie borlind

Når man pludselig skal købe en hel ny serie, som spænder over både nat og dagcreme og over renseprodukter, så er det selvfølgelig klart, at man kommer til at bruge lidt penge. Nu fik jeg heldigvis en del af de skønne produkter i gave, men så heldig er man jo ikke altid. Derfor er det jo en god ide at ønske sig de her produkter i jule og fødselsdagsgave. Så kan vinterens kulde og vind bare komme an.

Fra nu af hedder mine hudpleje produkter Anne Marie Borlind.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *