Et nyt smil

Man siger ofte, at øjnene er sjælens spejl, og det er jeg slet ikke uenig i. Men jeg må så tilføje, at der for mig også ligger rigtig meget vigtighed i smilet. Når jeg møder et menneske er der mange ting, der gør indtryk på mig, men de to nævnt herover er nok de vigtigste.

Da jeg så stod med en mor, der pludselig skulle have sat implantater i munden samt nye porcelænstænder, så tænkte jeg straks, at det var da skrækkeligt, men min angst skulle hurtigt vise sig at være unødvendig. Hendes tænder sad så løst, at det faktisk var svært at tygge de lidt hårdere madvarer, og det hæmmede hende virkelig.

Jeg besluttede mig for at undersøge sagen grundigt, og det viste sig, at implantater slet ikke kan ses – altså man kan slet ikke se, at det ikke er ens egne tænder. Og implantater er lavet af titanium, som kroppen godt kan vokse sammen med, så det også for min mor kommer til at føles som hendes egne tænder.

implantat

 

I praksis da min mor havde fået sat tænderne i, så sagde hun da også, at det var HELT fantastisk, fordi at hun nu kunne spise alt det hun ville, uden at skulle bekymre sig om tænderne nu blev siddende eller ej.

Så hvis du går og frygter at få sat implantater i, så fortvivl ej – implantater er svaret hvis du har mistet en eller flere tænder enten ved en ulykke eller pga. tandsygdomme som paradentose etc. Implantater har i hvert fald ændret livet for min mor – så jeg videregiver her min varmeste anbefaling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *