Er kosmetisk tandbehandling noget for dig?

Kosmetisk tandbehandling kan være mange forskellige ting. Det drejer sig jo i bund og grund om, at din tandlæge gør noget forskønnende for dit smil. Om det så er tandblegning, rettelse af tænder, påsætning af porcelænsfacader eller plastfyldninger, så er det alt sammen med til at forskønne dit smil.

I min familie har vi desværre ret gule tænder, og selvom jeg aldrig har røget eller drukket særlig meget kaffe eller te, så havde jeg alligevel fået ret gule tænder. Og det var jeg rigtig ked af, og derfor begyndte jeg at lede efter muligheder for en kosmetisk tandbehandling og jeg havde overvejet en tandblegning, da det jo er en forholdsvis hurtig behandling med et hurtigt resultat oven i købet. Jeg havde snakket med en veninde, som havde fået bleget sine tænder et års tid forinden, og stadig var super glad for resultatet. kosmetisk tandbehandling

Så jeg besluttede mig for at få lavet en kosmetisk tandbehandling i form af en tandblegning, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Alt i alt tog det en times tid, og de var super søde på klinikken til at forklare mig om, hvad jeg kunne forvente i de efterfølgende timer. Efter sådan en kosmetisk tandbehandling kan man nemlig godt have isninger i tænderne, og det er jo ikke særlig rart, men det tog for mig kun et døgn, så det var det hele værd. I dag har jeg de fineste, naturligt hvide tænder, og det er altså bare i orden. Så nu smiler jeg gladeligt til alle på min vej uden at spekulere på, om de synes jeg burde gå til en tandlage med speciale i kosmetiske tandbehandlinger.

Mine varmeste anbefalinger går til tand blegning, hvis du ligesom jeg har naturligt gule tænder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *