En brystforstørrelse har givet mig mere selvtillid

En brystforstørrelse har givet mig mere selvtillid

Det er vigtigt, at man har god selvtillid. Eller at man føler sig hjemme i sin egen krop. Samtidig er den følelse så skrøbelig. Nogle dage er man fuld af selvtillid, andre kan man slet ikke holde tanken om sig selv ud. Og har man dårligt selvværd, går det ud over næsten alt, hvad man laver. Derfor er det forståeligt, at mange gør noget ud af sig selv, for det kan hjælpe på selvværdet. Det kan eksempelvis være ved at farve hår, gå i lækkert tøj eller lægge en flot make-up hver dag. Det er helt individuelt, hvad der skal til, før folk føler sig lækre og fulde af selvtillid. Og jeg havde det på den måde med en brystforstørrelse.

Jeg har altid drømt om større bryster

Jeg ved ikke, hvad der er med store bryster – det er bare så flot. Det er kvindeligt, det er yppigt, det er sensuelt. Fra naturens side har jeg ikke fået særligt store bryster, og derfor har jeg nok altid været lidt besat af tanken om store bryster. Og med plastikkirurgi er det faktisk ikke umuligt at lave om på netop sine bryster. Jeg har altid stirret misundeligt efter dem, der kunne tage en nedringet trøje på og ligne en stjerne. Og dem, der kunne tage en stram top på, og så ville man bare tænke ”wow”. Det var en af mine helt store drømme, at det en dag kunne være mig. Derfor er en brystforstørrelse noget, der altid har tiltalt mig.

Her fik jeg den brystforstørrelse, jeg drømte om

Der er jo nogle risici forbundet med en brystforstørrelse, og det er nok dem, der har holdt mig tilbage. Jeg har tøvet med tanken om at lægge mig under kniven, fordi det jo kan gå grueligt galt. Men samtidig var det noget, jeg ønskede så brændende, at jeg ikke ville give tanken op. Så da jeg læste om Nygart Privathospital, der er specialiserede i netop brystforstørrelser og anden plastikkirurgi, vidste jeg, at jeg måtte gøre det. Især fordi Nygart udfører op til 1.000 brystforstørrelser om året. Jeg tænkte, at når de har så stor erfaring, kan det nærmest ikke gå galt. Og samtidig har de jo forståelse for den situation, man befinder sig i. Så det endte med at blive dem, der udførte min brystforstørrelse.

Og jeg er så glad

Det er næsten ikke til at beskrive, hvilken forskel det har gjort. Det er noget, jeg tænker over hver dag. Når jeg ser mig i spejlet, kan jeg næsten ikke lade være at smile. Jeg er bare så glad for, at jeg endelig har fået de bryster, jeg drømte om. Og nu er jeg en af dem, der kan gå i nedringede bluser og stramme toppe. Så jeg er simpelthen så glad for, at jeg valgte at få en brystforstørrelse på trods af, at det jo kan gå galt. Og det var et virkelig rart og trygt forløb, jeg havde hos Nygart. De var med mig hvert skridt af vejen, også efter selve brystforstørrelsen. Så det kan kun anbefales til dem, der har samme drømme, som jeg havde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *