Min nevø er en fri mand takket være en beskikket advokat

Min nevø var for nogle måneder siden involveret i en retssag, hvor han var sigtet for noget, han ikke havde gjort. Da hans mor er tæt på fattigdomsgrænsen, havde hun desværre ikke mulighed for at hyre en dygtig advokat til at føre hans sag, men en dygtig advokat det fik min nevø dog alligevel.

Takket være det danske retssystem har enhver sigtet ret til en advokat af den ene eller anden art, og har man ikke selv råd til at hyre en, tildeles man en beskikket advokat, hvilket var det, der skete for min nevø. Han fik en beskikket advokat fra Ret&Råd, som satte sig grundigt ind i sagen og lagde en detaljeret strategi for, hvordan de skulle bevise min nevøs uskyld i sagen.

Sagen kobeskikket advokatm for kort tid siden for retten, og heldigvis blev min nevø frifundet! Jeg er så taknemmelig, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal stille op med mig selv. Vi var alle til stede i retten, og vi jublede alle sammen, da dommeren konstaterede, at min nevø var blevet frifundet og i øvrigt ikke skulle betale nogen af sagsomkostningerne forbundet med den beskikkede advokat.

Det er nemlig sådan, at staten ”lægger ud” for udgifterne til en beskikket advokat, og idømmes man en straf, skal man så betale det pågældende beløb tilbage til staten. Dette var heldigvis ikke tilfældet i min nevøs sag, og han kan nu kalde sig for en fri mand.

Der var mange, der ikke troede på, at han var uskyldig, og derfor sætter vi så meget pris på al det arbejde, den beskikkede advokat har gjort for os. Uden ham ville min nevø måske sidde i fængsel lige nu, og det var der ikke kommet noget godt ud af.

Jeg ved godt, at man ikke selv kan bestemme, hvilket beskikket advokat man vil have, hvis man skulle havne i en sådan situation, men får du nogensinde får brug for en advokat, så kan jeg anbefale dig at kontakte Ret&Råd, hvis bare deres andre advokater er mindst lige så dygtige som vores advokat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *