Beaute Pacifique er rigtig god til min tørre hud!

Jeg bestilte for nylig nogle produkter fra hudplejeserien Beauté Pacifique i håb om at kunne se en klar forbedring af min tørre hud. Jeg var selv blevet så træt af, at min hud ser så tør og irriteret ud, så nu skulle der gøres noget ved det. Jeg havde fået Beauté Pacifique anbefalet til mig fra en veninde.

Jeg fik også anbefalet at købe dem hos Natur&Helse og her er, hvilke af deres produkter, jeg bestilte:

  • Anti-Wrinkle Creme 50 ml
  • Enriched Cleansing Milk til Dry Skin 200 ml
  • Enriched Moisturizing Creme til Dry Skin 50 ml

Du kan se Natur&Helses udvalg inden for Beauté Pacifique hudpleje her.

A-vitamin creme Beaute Pacifique  Rensemaelk fra Beaute Pacifique  Bodylotion til tør hud Beauté Pacifique

Testen af Beaute Pacifique

Jeg har brugt dem alle tre i den seneste måneds tid, og jeg kan allerede se en klar forbedring. Min hud er blevet mere elastisk og den ser også mere sund ud – det rødlige irritation er heller ikke lige så synligt mere.

Beauté Pacifique skriver selv på deres hjemmeside, at man skal bruge det hver dag, men jeg har dog kun brugt det hver anden dag, men har stadig set en forbedring. Grunden til at jeg kun har brugt det hver anden dag er, at jeg ikke brugte cremer hver dag, før jeg købte Beauté Pacifique.

Jeg har brugt rensecremen næsten hver dag, og så har jeg brugt de to andre sådan lidt mere på må og få. Brugen af dem begge er dog steget meget på det seneste, fordi jeg har set forbedringer. Jeg har primært fokuseret på mit ansigt, men har også fokuseret på nogle andre områder på min krop, som var ramt af tør hud. Jeg ved godt at det ikke er det, man primært bruger rensecreme til, men jeg tænkte at det var en god test.

Nogle vil måske læse dette og tænke, at resultaterne blot kommer af, at jeg har brugt creme regelmæssigt. Det er dog ikke nødvendigvis rigtigt, fordi jeg har såmænd brugt creme regelmæssigt i hele mit voksne liv, men det er først med disse cremer, at jeg har kunne se de resultater, jeg mener, at creme bør give. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige typer cremer og rensecremer igennem mit liv og smidt meget ud eller givet det væk, fordi min krop ikke reagerede ret godt på det. Så det må være Beauté Pacifiques specifikke sammensætning, der er grunden til at jeg får gode resultater.

Jeg vil anbefale Beauté Pacifique til andre som har samme problem med deres hud, som jeg har. Det vigtige er at finde en creme, som din hud reagerer godt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *