Avosol – det naturlige antigigt produkt!

Halvdelen af alle mennesker over 40 år har i en eller anden grad slidgigt i et eller flere led i kroppen, og alle over 60 år har  slidgigt i et eller flere led i kroppen. Det er bestemt ikke alle, der bliver ramt lige hårdt, og symptomerne er meget individuelle. Men der er dog fællestræk, som alle vil kunne nikke genkendende til, når de først har fået slidgigt.

Symptomer på slidgigt

Fælles er jo at bevægeligheden mindskes i de led, der er ramt af slidgigt, og så er der jo også smerter forbundet med at have slidgigt. Der er uhyggeligt mange mennesker, der tager en masse smertestillende medicin, men der er faktisk en anden mulighed. Man kan tage naturens eget produkt, Avosol, som er avocado og soja blandet sammen i et produkt. Avosol gør, at brusken får bedre mulighed for at regenerere sig og samtidig bliver den brudt langsommere ned.

avosol

Man har brugt produktet i andre lande længe, og nu kan vi altså også få Avosol i DK: Og det har vist sig at mindske smerterne i min mors nakke. Hun har længe haft svær slidgigt i nakke og skuldre, og det er ikke sådan at fjerne, men det hjalp betydeligt på bevægelighed og smerter med brug af Avosol, og det var allerede efter 3 uger, at hun kunne mærke det. Jeg kan derfor kun sende mine bedste anbefalinger ud på Avosol – for mig er det vigtigt, at det ikke er skadeligt, det vi kommer i munden, og hvis man overhovedet kan mindske medicin, så synes jeg man bør gøre det.

Avosol er i min verden naturens eget slidgigt-præparat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *