Argan olie – fantastisk til både hud og hår

Skønhedsproduktet argan olie, der udvindes fra de marokkanske argantræer, er eftersigende fantastisk til både hud og hår. Som med mange andre skønhedsprodukter er positiv medieomtale dog ikke ensbetydende med, at produktet lever op til forventningerne, og jeg har derfor besluttet mig for at teste produktet på egen krop.

En af argan oliens bedste egenskaber skulle være, at den på grund af sit høje indhold af vitamin E har en både fugtgivende og blødgørende effekt på håret. Det kan jeg bekræfte, for efter kun tre behandlinger med argan olie kan jeg allerede se, at det har haft en tydelig effekt på mit hår.

Både hår og hud får nemlig mere glans ved brug af olien, samtidig med at den er fugtgivende og dermed modvirker tør hud og spaltede spidser.

Jeg har i denne test  brugt argan olie af mærket John Masters, som er købt på www.ren-velvaereshop.dk. Produktet kommer i en flaske, som har dette udseende:

Argan olie

Det er dog min formodning, at mærket ikke betyder det store for oliens kvalitet eller effekt, som gerne skulle være nogenlunde ens fra mærke til mærke. Derudover har jeg erfaret, at flaskens indhold holder en del længere, end man umiddelbart skulle tro baseret på dens størrelse.

Et er dog sikkert: argan olie lever fuldt ud op til forventningerne og er et helt fantastisk plejeprodukt til både hud og hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *