Anmeldelse af mine nye arbejdssko fra HKSDK

Så er det blevet tid til endnu en anmeldelse. Denne gang vil jeg gerne anmelde et par arbejdssko, jeg har testet i løbet af februar måned.

Jeg bruger arbejdssko i forbindelse med mit job, men på min arbejdsplads fungerer det sådan, at man selv køber de arbejdssko, man gerne vil have, inden for et vist budget naturligvis, og så giver man bare regningen til chefen.

Det er jo sådan set smart nok, men da det her i sidste måned var første gang, jeg selv skulle ud og købe nye arbejdssko, var jeg ret meget på bar bund i forhold til, hvilket mærke jeg skulle købe. Derfor snakkede jeg med en rådgiver nede i det lokale byggemarked, der anbefalede mig at købe nogle HKSDK arbejdssko, da de efter sigende skulle være nogle af de bedste, man overhovedet kan købe.

arbejdssko

Jeg tog chancen og købte så det par, rådgiveren anbefalede mig. Næste dag blev det så tid til at tage på arbejde og træde ned i de nye arbejdssko, og jeg må ærligt indrømme, at jeg blev virkelig overrasket over, hvor behagelige de nye arbejdssko var at have på, på trods af at de var helt nye, sammenlignet med mine gamle arbejdssko.

Nu har jeg så haft lidt tid til at gå skoene til, og min konklusion er, at jeg er rigtigt godt tilfreds med mit køb. Mine arbejdssko er virkelig behagelige at have på, og de kan helt klart varmt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *