Anmeldelse af HKSDK Z5 sikkerhedssko

Der er efterhånden gået lidt tid, siden jeg sidst har lavet en anmeldelse her på  bloggen, men det skyldes, at jeg har haft en testperiode, hvor jeg har afprøvet mine nye HKSDK Z5 sikkerhedssko, og nu har jeg så en anmeldelse af skoen klar til jer.
HKSDK Z5 sikkerhedssko
Jeg arbejder i byggebranchen og har derfor sikkerhedssko på hver eneste dag, ofte i mange timer ad gangen, og det kan være meget hårdt for fødderne, hvis man ikke har nogle sikkerhedssko på, der støtter og giver den rette komfort – og det er ganske svært at finde, skulle jeg hilse og sige!

Derfor blev jeg ret glad, da jeg så, at HKSDK har lavet en ny sikkerhedssko med ekstra bred pasform, for de fleste af os gutter i branchen har rimelig store og brede fødder. Størrelsen på Z5 sikkerhedsskoen går fra 39-48, så der er tale om en sikkerhedssko, der passer langt de fleste fødder.

HKSDK har i en lang årrække været min foretrukne producent af sikkerhedssko og professionelt fodtøj til arbejdsmarkedet, og derfor havde jeg høje forventninger til denne sikkerhedssko. Årsagen er, at HKSDK længe har været den mest fremtrædende producent i branchen, fordi de konstant tænker i nye og innovative løsninger til at forbedre et produkt, der i forvejen er så godt, at det har givet dem en stor anerkendelse og respekt på markedet. Min tidligere erfaring med HKSDK sikkerhedssko har været, at skoene er behagelige at have på samtidig med, at de har et tiltalende udseende (der findes rigtig mange sikkerhedssko på markedet, som man nødig vil vise sig offentligt i efter arbejdstid). HKSDK fremstiller sikkerhedssko, som man faktisk slet ikke kan se er sikkerhedssko.

Facts om Z5:

Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK er udstyret med tåbeskyttelse, sømværn, er antistatiske, skridsikre og resistente over for olie, benzin, syre og varme (op til 150 grader). Derudover er skoen udstyret med den velkendte HKSDK Air-sål, som giver fødderne plads til at ånde, og skoen er fremstillet af ventilerende Power-Breeze tekstil. Alt i alt på papiret en meget behagelig sko at have på – men er den nu også det i virkeligheden?

Min vurdering:

Når man tager en sikkerhedssko på, der ikke sidder godt på fødderne, så kan man mærke det med det samme. HKSDK Z5 sikkerhedsskoen var ganske behagelig at stikke fødderne ned i, og jeg kunne tydeligt mærke den ekstra brede pasform, som mine fødder hurtigt satte pris på. Fornemmelsen af at have denne sikkerhedssko var faktisk lig med oplevelsen af at have et par kondisko på, hvilket jeg blev meget overrasket over, da mange forbinder sikkerhedssko med at være tunge og klodsede at have på.

Nu har jeg haft mulighed for at gå rundt i denne superlækre HSKDK Z5 sikkerhedssko i nogle måneder, og min vurdering er, at det er en rigtig lækker sikkerhedssko, som man slet ikke har lyst til at tage af igen. Derudover er alle gutterne på arbejdspladsen misundelige på mig, fordi jeg har de flotteste og mest moderne sikkerhedssko af os alle.

Alt i alt er Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK en sikkerhedssko, jeg varmt vil anbefale, og jeg har selvfølgelig selv tænkt mig at beholde den som fast sikkerhedssko på arbejdspladsen.

Flere nyheder fra HKSDK:

Z5 skoen er en nyhed fra HKSDK, hvorfor der formentlig ikke er så mange af jer, der har hørt om den ualmindeligt gode sikkerhedssko før nu. Z5 er dog langt fra den eneste nyhed, HKSDK har lanceret.

Z2, V4i, V5i og V6i er alle helt nye sikkerhedssko, som HKSDK netop har lanceret. Z2-modellen er en såkaldt sikkerhedssandal, mens V-modellerne er sikkerhedsstøvler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *