Anmeldelse af HKSDK N80 træsko

Som I nok kan huske, så har jeg tidligere skrevet en anmeldelse af arbejdssko fra HKSDK. Jeg blev hurtigt så glad for mine nye arbejdssko, at jeg besluttede mig for, at jeg også skulle have et par træsko af samme mærke, så det købte jeg så. Nu har jeg haft nogle uger til at teste dem, og jeg kan allerede sige, at de lever 100 % op til mine forventninger.

De tørre facts

Efter at have undersøgt udvalget af træsko godt og grundigt, så valgte jeg at købe modellen N80 fra HKSDK, som er en arbejdstræsko. Det er den mest solgte flex træsko uden sikkerhed hos HKSDK, så det tænkte jeg var et sikkert hit. Træskoen har en blød ENERGY-sål, der absorberer negativ energi med op til 50 %. Derudover har den forebyggende effekt mod ledskader og symptomer på træthed. Endvidere har den følgende specifikationer:

N80 specifikationer

Testperioden

Da jeg havde købt træskoen, skyndte jeg mig hjem og prøvede dem med det samme. Jeg var meget spændt på, hvordan de var at gå rundt i, da jeg som sagt havde høje forventninger, fordi jeg allerede havde kendskab til deres arbejdssko.

Træskoen er først og fremmest utrolig behagelig at have på, og den har en rigtig god pasform. Når man går rundt, føles det mere som om, at man har almindelige arbejdssko på og ikke træsko, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Nu hvor jeg også har haft mulighed for at have træskoene på i mange timer om dagen, kan jeg sige, at de simpelthen er fantastiske at have på og gå rundt i. Man får hverken ondt i fødderne det ene eller andet sted, og de er dejligt fleksible.

N80 træsko

Kan den anbefales?

Svaret er naturligvis JA! Hvis du skal bruge et par nye træsko, så kan N80-modellen fra HKSDK varmt anbefales herfra. Som fodnote kan jeg sige, at HKSDK har mange forskellige træsko-modeller, og jeg kan forestille mig, at de andre modeller er lige så gode som den, jeg har testet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *